Over BOVI

BOVI is opgericht in 1982 door Bob Visser. Wij zijn gespecialiseerd in het creeëren en leveren van relatiegeschenken en promotiematerialen voor de zakelijke markt. Met onze jarenlange ervaring en jonge team gaan wij dagelijks de uitdaging aan om onze klanten te overdonderen met originele ideeen en concepten. Door onze toegevoegde waarde van een geweldige aktuele showroom van 300 m2 en ons eigen opslag en logistieke apparaat kunnen wij onze klanten maximaal bedienen. Wij zijn van mening dat een klant gebaat is bij recht op en neer zaken doen, doen wat we beloven met een stuk zakelijke gezelligheid en openheid.

Specials

Naast onze standaard producten welke wij door fraaie kleursamenstellingen en druktechnieken toch bijzonder kunnen maken verzorgen wij natuurlijk graag voor u de specials. Dat zijn die producten welke speciaal voor u worden ontwikkeld en geproduceerd bij onze wereldwijde toeleveranciers. Indien wij op tijd betrokken worden bij deze trajecten en de levertijden langer kunnen zijn zal er een wereld van ongelimiteerde mogelijkheden open gaan. Niet alleen op het gebied van promotiematerialen en relatiegeschenken maar ook textiel producten behoren tot de mogelijkheden. Een uniek product voor een unieke actie of klant.

De Showroom

Elk jaar wordt deze vernieuwd en geactualiseerd. Op een oppervlakte van 300 vierkante meter treft u verschillende werelden aan met vele producten. Van huishoudelijk tot kantoor en van elektronica tot aan een zeer uitgebreide collectie textiel. Ook kunnen wij u een aparte hoek tonen waarbij u zult zien voor welke klanten wij werken en wat we daar voor gedaan hebben. Wij maken graag een afspraak met u zodat we onder het genot van een kop koffie een en ander kunnen toelichten.

Logistiek

Alle door ons te leveren goederen worden in ons magazijn (200 m2) gecontroleerd op aantallen en kwaliteit. Zaken worden indien nodig omgepakt, voorzien van ordernummer, artikelnummers en pakbonnen. 90 % van alle zendingen worden door ons eigen vervoer geleverd.