Opdrachtgevers

BOVI heeft het voorrecht om met deze opdrachtgevers samen te werken

Jan de Rijk Logistics

Jan de Rijk Logistics

Jan de Rijk mogen wij reeds 30 jaar bedienen, en daar zijn we trots op!  Ook deze klant is zeer divers, maar natuurlijk behoren de standaard zaken hier ook toe. Al jaar en dag geven zij frisse balpennen en aanstekers weg. Dat hoort gewoon bij ze!  Maar ook staan zij open voor gekke ideetjes.  Voor het personeel en de klanten hebben wij bijvoorbeeld een koeltas mogen produceren in de vorm van de bekende Jan de Rijk truck, en als beurs strooigoed wordt er een sleutelhanger/lampje weggegeven waarmee je een foto van hun truck kunt projecteren op de muur.

Blastrac

Blastrac

Blastrac is een internationaal opererend bedrijf met verschillende vestigingen over Europa, Midden Oosten, Afrika en US. Al onze relatiegeschenken hebben wij gecentraliseerd onder gebracht bij BOVI. Mede door het uitgebreide assortiment, goede service en snelle leveringen kan Blastrac NL al onze vestigingen voorzien van relatiegeschenken die aansluiten bij de behoeftes van de lokale markt. BOVI is voor Blastrac een uitstekende partner en zal dit ook in de toekomst ongetwijfeld blijven.  

Rocco van Vliet

DHL

DHL

DHL is reeds 20 jaar klant. In de loop van deze jaren zijn we steeds intenser gaan samenwerken. Dit loopt uiteen van het leuke presentje wat alle medewerkers van een afdeling krijgen bij het behalen van een bepaald omzet record tot aan het personeel/klanten zomer cadeau. Grootste succes was het luchtbed in de vorm van een DHL vrachtwagen. Verder beheren wij de website met daarachter de voorraad welke alle vestigingen direct zelf kunnen afroepen.

MyBrand

MyBrand

myBrand gaat altijd uit van lange termijn relaties met onderlinge toegevoegde waarde. We doen dit met klanten, medewerkers en leveranciers. BOVI ondersteunt myBrand al meer dan drie jaar op het gebied van interne en externe relatiegeschenken. Aandacht voor een goed advies (creativiteit, maatwerk), consistentie in kwaliteit, betrouwbare levering en een uitstekende service zijn steeds onderdeel van myBrand’s ervaring. Hiermee weten we zowel klanten als medewerkers aangenaam te verrassen wat resulteert in een concreet rendement. Daarmee is BOVI voor myBrand een uitstekende partner, nu en in de toekomst.

Seger Theuns, Directeur

Numac

Numac

De Numac Groep zoekt voor haar relaties een product met een boodschap. Om dat te bereiken maken wij altijd een briefing waarin het uiteindelijke doel (en de weg er naar toe) goed wordt beschreven. Soms hebben we er al een beeld bij, maar vaak willen wij de onderbouwde ideeën van BOVI zien. Frank en zijn team verstaan hun vak en daardoor slagen wij altijd en snel, en belangrijker nog, onze klanten waarderen dit ook op de manier zoals wij dat ook bedacht hadden. Niet alleen de product ideeën maar ook het administratieve en het logistieke proces zijn dik in orde bij BOVI!

Ilko Wiersma