Deze mensen zijn u al voor geweest

Bij BOVI kunt u niet alleen terecht voor standaard zonnebrillen, maar ook voor eigen creaties. Bekijk hieronder een overzicht met organisaties die u al voor zijn gegaan. Wie weet zitten er leuke ideeën tussen voor jullie organisatie! Wilt u ook graag een unieke zonnebril? Vraag dan via info@bovisales.nl de offerte aan of bekijk de mogelijkheden bij 'specials'.

 

BOVI

  

BOVI heeft voor de promotie ook eigen zonnebrillen inclusief eigen hoesjes ontworpen en besteld. Helemaal van nu een transparante bril met regenboog glazen. Bent u geïnspireerd, laat het ons weten of bekijk de mogelijkheden van onze specials!

Thermo King

DHL

Radio 10

PURE ENERGY

Pure Energy heeft op een evenement 5000 brillen uitgedeeld. Potentiële klanten konden met deze bril op de foto en kregen deze bril vervolgens mee. Via de website van Pure Energy konden de foto's gedownload worden. Aan de hand van de verzamelde gegevens zijn er offertevoorstellen uit gedaan. Zeer succesvol en vrolijk!!

LPS

100% NL

ROC

ROC West-Brabant is met 200 personeelsleden en gezinnen (in totaal met 8000 personen) naar De Efteling geweest. Om als één groep / thema over te komen kregen zij allemaal deze bril. Op het kaartje wat aan de bril hing werd de actie 'de leukste selfie' aangekondigd. In één weekend waren er maar liefst 27.000 hits!

Carglass

Meer naamsbekendheid met bedrukte zonnebrillen

Bij BOVI kunt u terecht voor bedrukte zonnebrillen in het populaire wayfarer model. Natuurlijk bieden wij u zonnebrillen in allerlei kleuren waarbij wij de pootjes kunnen voorzien van de bedrukking die bij uw bedrijf past. Voor bezoekers leuk om te krijgen en voor u een slimme manier om uw naamsbekendheid te vergroten!

Bekijk ons assortiment bedrukte zonnebrillen en bestel uw zonnebrillen met bedrukking direct eenvoudig online!